Search

Jaakko Pallasvuo: no title

5.5. — 23.5.2021


MAA-tila, Pääskylänrinne 10, 00500 Helsinki Opening hours: Wed–Fri 2–6pm, Sat–Sun 1–5pmPer request of the artist this exhibition has no title or press release. There will be no opening and the show will not be documented. Welcome!


***


Due to the current restrictions, MAA-tila will be open with limited capacity. Please respect the limit of 4 visitors at a time, wear your mask inside the space, and keep a 2m distance from other visitors. Further COVID-19 guidelines can be found on our website via this link: https://www.maatilaprojectspace.fi/visit-us


Also note that there will be no opening event.


Read our Safer Space Guidelines here


Accessibility Information:

MAA-tila project space is located 350m from Sörnainen metro station & 250m from bus stops 2409, 2413 & 2411.

There is Zone 2 on-street parking directly outside the gallery.

The entrance to MAA-tila project space is on street level with thresholds of up to 6cm at the entrance, and a door width of 77cm. The toilet has a 2cm threshold but is not spacious enough to meet accessibility standards. The nearest accessible toilet is located 50m away at Sörkan Ruusu, however, their ramp is only available on request, and during opening hours.

FI: Jaakko Pallasvuo: ei nimeä 5.5. – 23.5.2021 Aukioloajat: ke–pe 14–18, la–su 13–17


Taiteilijan pyynnöstä näyttelyllä ei ole nimeä tai lehdistötiedotetta. Näyttelyllä ei ole avajaisia, eikä sitä dokumentoida. Tervetuloa!


***


Koronavirustilanteesta johtuen rajoitamme MAA-tilan kävijämäärän max. 4 henkilöön kerrallaan. Käytäthän maskia tilassa ollessasi ja pidät kahden metrin etäisyyden muihin kävijöihin. Muut ohjeistuksemme koronavirustilanteeseen liittyen löydät verkkosivuiltamme: https://www.maatilaprojectspace.fi/visit-us


Huomioi myös, ettemme järjestä avajaisia.


Lue turvallisemman tilan periaatteistamme täältä


Saavutettavuus-informaatio:

MAA-tila on 350 metrin päässä Sörnäisten metroasemalta, sekä 250 metrin päässä linja-autojen 2409, 2413 & 2411 pysäkistä.

Gallerian edessä on 2. vyöhykkeen pysäköintiruutuja.

MAA-tila on katutasossa. Sisään tullessa kynnys on enimmillään 6 cm korkea, ja ovi on 77 cm leveä. WC:ssä on 2 cm korkuinen kynnys, mutta se ei ole tarpeeksi tilava, jotta saavutettavuuskriteerit täyttyisivät. Lähin esteetön WC on 50 metrin päässä, Sörkän Ruusu ravintolassa. Mutta heidän ramppinsa on saatavilla vain pyynnöstä ja ravintolan aukioloaikoina.